dinsdag 22 augustus 2017

Vacature beleidsadviseur PV+ / Lean in het St. Antonius Ziekenhuis

Er is een prachtige vacature vrijgekomen in mijn team: heb je of ken je mogelijk iemand met interesse om ons centrale PV+ / Lean team te versterken? Focus ligt op het versterken van afdelingen en leidinggevenden om continu verbeteren in de praktijk echt waar te maken. Klik hier voor de vacature op de website van het Antonius (met link om online te solliciteren); fijn als je het met de 'share' knop in je netwerk wilt verspreiden.


Beleidsadviseur PV+ / Lean voor 28 - 32 uur p/w | Nieuwegein | Utrecht

Een van de vier kernwaarden van het St. Antonius Ziekenhuis is Continu Verbeteren. Om dat waar te maken investeren we in het ‘vergroten van het probleemoplossend vermogen’ (PV+) van alle medewerkers. Ook ontwikkelen we een verbeterstructuur met routines en methodes gebaseerd op de principes van Lean. Hiermee kunnen teams samen processen als onderdeel van het dagelijks werk verbeteren. Heb jij interesse om het centrale PV+ / Lean team te versterken om afdelingen en leidinggevenden te ondersteunen om steeds beter in continu verbeteren te worden?

Functie-inhoud

Je werkzaamheden
Als beleidsadviseur PV+ / Lean
vervul je een aantal rollen. Je begeleidt afdelingen om de principes en methodes van Lean eigen te maken en steeds verder te vertalen naar hun praktijk. Je coacht daarbij de leiding op hun leiderschap ten aanzien van continu verbeteren, ondersteunt de complexere verbeterinitiatieven en adviseert het management op veranderkundige vraagstukken. Daarnaast ontwikkel je met het team onze methodieken en onze eigen vaardigheden, en verzorg je trainingen en workshops op het gebied van PV+ / Lean.
De vacature is ontstaan bij de begeleiding van de ondersteunende afdelingen, daar zal je je in eerste instantie dus op richten. Daarnaast zal je ook zorgafdelingen ondersteunen.

Functie-eisen

Jouw profiel
  • Academisch werk en/of denkniveau
  • Je bent gedreven om samen steeds beter te zorgen voor kwaliteit van leven;
  • Gedegen kennis van (zorg)processen in een complexe organisatie;
  • Je kent de Lean principes en hebt ervaring met de toepassing in de praktijk;
  • Je denkt en werkt vanuit ‘pull’ (vs ‘push’), ook in de ontwikkeling en toepassing van PV+;
  • Je denkt in kansen en mogelijkheden, durft stelling te nemen, overtuigt op argumenten;
  • Je hebt adviesvaardigheden, inzicht hoe een organisatie feitelijk werkt en veranderkundige vaardigheden voor taaie vraagstukken;
  • Communicatief vaardig, prettig in de omgang, kan goed zelfstandig werken, maar zoekt daarbij samenwerking en weet mensen te verbinden.

De organisatie

Aangenaam
Het St. Antonius Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis met bijna 6000 medewerkers. Vanuit de missie ‘samen zorgen voor kwaliteit van leven’ streven wij continu naar verbetering van kwaliteit, zodat de patiënt de beste medische behandeling, verpleegkundige zorg en service krijgt in een gastvrij en veilig ziekenhuis. Naast patiëntenzorg zijn onderzoek en opleiding belangrijke activiteiten.
Landelijk staat het St. Antonius Ziekenhuis bekend om zijn expertise op gebied van behandeling van patiënten met hart-, vaat-, longziekten en kanker. Het St. Antonius Ziekenhuis scoort zeer goed in landelijke onderzoeken naar de beste ziekenhuizen. In 2016 is het opnieuw door het onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot Topwerkgever.

Het PV+ / Lean team
Je komt terecht in een team van vier beleidsadviseurs PV+ / Lean en twee beleidsadviseurs Zorglogistiek, jullie worden aangestuurd door de manager Lean en Zorglogistiek. Het team ondersteunt zowel zorgafdelingen als (medisch) ondersteunende afdelingen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuizen. Salariëring vindt plaats volgens FWG 65, maximaal € 5.154,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Wij bieden, naast een uitdagende werkomgeving, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele arbeidstijden, individuele loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden. Het betreft een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging.

Contactinformatie

Informatie
Klik hier voor de link naar de website van de vacature, waar te zien is waar meer meer informatie gevonden kan worden en een solliciteerbutton.
Sollicitatie
 De sluitingsdatum voor deze vacature is 6 september 2017.
Na sluitingsdatum vindt de briefselectie plaats. De sollicitatiegesprekken vinden op maandag 18 september in de middag plaats. Hier graag alvast rekening mee houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten