zondag 6 februari 2011

Update programma symposium

Het programma is nog iets verder uitgebreid: er zijn drie nieuwe rondetafelgesprekken en een interactieve lezing toegevoegd. Inmiddels zijn ook alle 26 parallelsessies ingedeeld in de drie rondes, klik hier voor de meest recente versie van het programma. Over twee weken post ik op deze weblog het definitieve programma (iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt het automatisch).

De nieuwe sessies zijn:
  • Lezing: Top Oogheelkundige zorg en de principes van lean. Henk Veraart, Oogarts, St. Elisabeth Ziekenhuis
  • Rondetafelgesprek: Lange termijn filosofie versus programmatische aanpak? Marco van der Noordaa, Programmamanager lean, VUmc.
  • Rondetafelgesprek: Hoe genereer je zichtbare impact op client, medewerker en financien? Gert Leeftink, directeur Icare V&V zuidgebied en Gia Wallinga, Rayonmanager Flevoland.
  • Rondetafelgesprek: Lean vraagt resultaatgericht leiderschap. Maud Bik, Programmamanager I-Lean, Isala Klinieken
In minder dan twee weken hebben al meer dan 100 mensen zich ingeschreven uit 18 zorginstellingen en enkele kennisinstituten. Het belooft een boeiende leeromgeving te worden. Meld je tijdig aan als je zeker wilt zijn van deelname, in dit tempo zou het weer voortijdig vol kunnen raken (er kunnen 250 mensen in de zaal).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten