zondag 28 oktober 2018

Vacature adviseur zorglogistiek

Ben je geïnteresseerd om in ons team samen te werken aan steeds betere flow voor patiënten door het gehele ziekenhuis? We zijn mooie stappen aan het maken, waarbij lean, VBHC en continu verbeteren samen komen met zorglogistiek, tactisch plannen integrale capaciteitsmanagement. Ik vind het erg spannend wat we aan het ontwikkelen zijn en geloof dat iets bijzonders gaat ontstaan. Neem graag contact op als je interesse hebt of verspreid de vacature in je netwerk. Klik hier voor de vacature vermelding op de website van het ziekenhuis.

Werken bij Antonius

Adviseur Zorglogistiek, 32-36 uur per week, Nieuwegein | Utrecht

Een van de vier kernwaarden van het St. Antonius Ziekenhuis is Continu Verbeteren. Daarvoor werken we onder andere aan steeds betere patiënten doorstroming, zoals toegangstijd tot de polikliniek, wachttijd tot behandeling en goede doorstroming voor acute opnames. Heb jij interesse om het centrale team PV+ / Lean en Zorglogistiek te versterken om steeds betere doorstroming van patiënten te realiseren? De afdeling Lean en Zorglogistiek van het St. Antonius Ziekenhuis heeft een uitdagende baan voor je. 

Functie-inhoud

Waar hebben we jou voor nodig?
Als adviseur zorglogistiek adviseer en ondersteun je teamhoofden, afdelingshoofden en managers met het optimaliseren van de zorglogistiek binnen de afdelingen. Dit doe je onder meer door zelfstandig complexe analyses uit te voeren rondom zorg logistieke processen, dashboards te bouwen met stuurinformatie en afdelingen te begeleiden met het Tactisch Planningsoverleg (TPO). Je verzamelt en structureert data, past verschillende analysemodellen toe en zorgt voor rapportages. Een belangrijke rol heb je ook bij het opstellen en adviseren over capaciteitsanalyses en verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden in de zorglogistiek. Aan de hand van goed onderbouwde analyses enthousiasmeer je artsen en medewerkers voor het doorvoeren van veranderingen en overtuig je hen van het belang hiervan. Als onderdeel van de gehele (Lean) verbeterstructuur werk je ook aan de ontwikkeling van de kernwaarde ‘continu verbeteren’ en begeleid je bijvoorbeeld leidinggevenden met het inrichten en leiden van (logistiek gerelateerde) bordbesprekingen. Kortom, een boeiende functie waarin je een brede blik hebt op de gehele organisatie en een daadwerkelijke bijdrage kan leveren aan verbetering van de doorstroming van patiënten in het ziekenhuis.

Functie-eisen

Wij vragen
Als Adviseur Zorglogistiek heb je:
  • bij voorkeur een brede en relevanteWO-opleiding, evt. aangevuld met relevante cursussen;
  • kennis van data analyses met behulp van Excel, Power BI of vergelijkbare tools;
  • ten minste 3 jaar ervaring met zorglogistiek of capaciteitsmanagement in de praktijk;
  • gedegen kennis van (zorg)processen in een complexe organisatie;

Je bent een enthousiaste en gedreven adviseur die zich graag vastbijt in de boeiende materie rondom zorglogistiek. Je zet je optimaal in om samen steeds beter te zorgen voor kwaliteit van leven voor patiënten en medewerkers. Je denkt en werkt daarbij vanuit ‘pull’ (vraagsturing). Je bent communicatief sterk en een prettige collega om mee samen te werken. Je durft stelling te nemen en vanuit jouw regierol weet je mensen en disciplines bij elkaar te brengen en te verbinden om tegenstellingen te overbruggen en resultaatverbetering te bereiken. Je stelt je daarbij daadkrachtig en verantwoordelijk op, weet de juiste prioriteiten te stellen, grenzen aan te geven en onderbouwd belangen af te wegen. Je werkt gestructureerd, zowel binnen het team als zelfstandig.

De organisatie

Aangenaam 
Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren. Zo werken wij dagelijks aan onze missie: Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least: onderzoeksbureau TEI heeft het St. Antonius in 2018 voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!
Het team PV+ / Lean en Zorglogistiek 
Het team bestaat uit drie adviseurs PV+ / Lean en drie adviseurs Zorglogistiek en wordt aangestuurd door de manager Lean en Zorglogistiek. PV+ staat voor ‘Probleemoplossend vermogen vergroten’. Tevens wordt samengewerkt met vier adviseurs kwaliteit en transmuraal. De adviseurs zorglogistiek ondersteunen managers, afdelingshoofden en teamhoofden van alle zorggerelateerde afdelingen, onder andere poliklinieken, radiologie, voorbereiding opname, OK en verpleegafdelingen. Zij analyseren patiëntenstromen door afdelingen heen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuizen. Salariëring vindt plaats volgens FWG 65, maximaal € 5.257,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Wij bieden, naast een uitdagende werkomgeving, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele arbeidstijden, individuele loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden. Het betreft een jaarcontract met de intentie tot verlenging.

Contactinformatie

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Danielle Hoogeveen, management assistente van de eenheid Lean en Zorglogistiek d.hoogeveen@antoniusziekenhuis.nl, T 088 - 3200651.
Heb je vragen over de selectieprocedure bel dan met ons recruitment team Antonius@Work.nl, T 088 – 3208640.
Sollicitatie
Je kunt direct solliciteren via de solliciteerbutton. De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 november a.s. Na sluitingsdatum vindt de briefselectie plaats. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op vrijdag 30 november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten